Article_Top_970x250

Počinje virtualna potpora za studente Sveučilišta u Mostaru

Savjetovalište

Počinje virtualna potpora za studente Sveučilišta u Mostaru

tra 21, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: screenshot

Savjetovalište za studente i Studij psihologije Filozofskog fakulteta organiziraju virtualnu potporu za studente Sveučilišta u Mostaru pod nazivom "Covideo potpora".

"Potaknuti kriznom situacijom u kojoj se trenutačno nalazimo studentima Sveučilišta u Mostaru bit će ponuđena grupna potpora putem sustava na daljinu. Grupnu potporu će uz nastavno osoblje Studija psihologije i članove Savjetovališta za studente Filozofskog fakulteta pružati i studenti psihologije", priopćili su organizatori.

Studentima će, kako navode, biti omogućeno sudjelovanje na virtualnim radionicama i predavanjima s ciljem pružanja relevantnih informacija o tome kako se psihološki nositi sa situacijom prouzrokovanom pandemijom covid-19.

Prva virtualna radionica bit će održana u petak, 24. travnja, s početkom u 16 sati pod naslovom "Upravljanje stresom". Organizatori ističu kako će radionica omogućiti sudionicima razumijevanje uzroka i pokazatelja stresa te osvještavanje vlastitih kapaciteta za upravljanjem stresom. 

Prijave su otvorene do četvrtka, 23. travnja, a sudjelovanje na radionici ograničeno je na maksimalno 20 sudionika.

Zainteresirani se mogu prijaviti na radionicu putem sljedećeg linka OVDJE.

Prijave će se zatvoriti nakon popunjenih 20 mjesta, a radionica će biti ponovno organizirana za one koji ne budu uspjeli sudjelovati u prvom krugu održavanja radionice, priopćili su organizatori.

Dnevnik.ba