StoryEditor
advent u mostaru

Počinje blagdanska idila u Mostaru, klizalište u nedjelju besplatno do 14 sati

Piše desk  /  04.12.2021., 21:11h
Mostarsko šetalište u svojim će kućicama za vrijeme predblagdanskog ozračja posjetiteljima ponuditi prigodne božićne poklone, šarene ukrase, unikatne suvenire, raznovrsnu ugostiteljsku/gastro ponudu te zanimljive kulturno-glazbene programe.

"Zagrijte se kuhanim vinom uz zavodljive mirise blagdanske tradicionalne kuhinje u Gastro kutku. Mnoštvo dobre zabave, pregršt događanja, glazbe, dječjeg programa te blagdanskog ozračja izmamit će osmijehe na licu, a pravom predblagdanskom ugođaju pridonijet će i prigodna glazba koju ćemo svakodnevno emitirati putem razglasa", priopćeno je iz Grada Mostara.

Mostarsku adventsku idilu dodatno će upotpuniti otvaranje klizališta u parku Zrinjevac. Prvog dana rada u nedjelju, 5. prosinca, klizalište će za sve zainteresirane biti besplatno od 10 do 14 sati, najavili su organizatori.

"Park Zrinjevac imat će jedan poseban izgled za vrijeme Adventa uz čaroliju šarenih lampica koje će stvoriti jedan topao ugođaj. Ovo je vrijeme nade, ljubavi, iščekivanja i dobrih želja, stoga vas pozivamo da se družimo, ali i da se zajedno odgovornim ponašanjem brinemo jedni o drugima", poručili su organizatori.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 18:40