StoryEditor

Plenković: Zgroženi smo ovim monstruoznim činom na Pagu

Piše D  /  28.02.2019., 10:02h

Zgroženi smo monstruoznim činom na Pagu gdje je nastradalo četvero malodobne djece, rekao je premijer Andrej Plenković na početku sjednice Vlade. Kasnio je na sjednicu jer su on te ministri Božinović, Murganić i Kujundžić kontaktirali s različitim službama od policije do bolnice u Zadru, prenosi 24.sata

Premijer je naveo kako su policijski izvidi u tijeku, a u bolnici se djeci pruža pomoć.

- Očekujemo daljnje vijesti. Doslovno smo svi potreseni s ovakvim, do sada bar ja ne pamtim, činom koji se odvio na Pagu - kazao je Plenković.

Podsjetimo, policija je jutros u 6.47 sati dobila dojavu da je muškarac (54) na otoku Pagu u gradu Pagu u Ulici Josipa bana Jelačića s visine od 6 metara bacio svoje četvero malodobne djece od 3, 5, 7 i 8 godina. 

Po dolasku policije i Hitne pomoći djeca su bila pri svijesti. Prevezli su ih u zadarsku bolnicu. Djeca su trenutno u obradi, na rentgenima, pregledima. Dvoje djece je teže ozlijeđeno, a u 11 sati će bolnica objaviti u kakvom su zdravstvenom stanju.

Policija utvrđuje okolnosti ove teške tragedije i unutar svoje nadležnosti će poduzeti mjere kaznenopravne zašite djece. Muškarac je priveden u službene prostorije.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 23:01