Article_Top_970x250

Plenković primio u oproštajni posjet veleposlanicu BiH u Hrvatskoj

veleposlanica renata paškalj

Plenković primio u oproštajni posjet veleposlanicu BiH u Hrvatskoj

sij 11, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Veleposlanicu Bosne i Hercegovine u Republici Hrvatskoj Renatu Paškalj je u oproštajni posjet 11. siječnja 2019. godine u Zagrebu primio predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković.

"Tom prigodom veleposlanica Paškalj se zahvalila hrvatskom premijeru Plenkoviću za pomoć i potporu koju su Republika Hrvatska i njene institucije pružale i nastavljaju pružati Bosni i Hercegovini na njezinom europskom putu. Informirala je sugovornika o dosadašnjim rezultatima BiH na putu europskih integracija te procesu implementiranja izbornih rezultata i formiranja vlasti u Bosni i Hercegovini nakon Općih izbora održanih 7. listopada 2018. godine", priopćeno je iz Ministarstva vanjskih poslova BiH, prenosi Fena.

Kako je navedeno, hrvatski premijer Plenković se zahvalio veleposlanici Paškalj za njen doprinos razvoju i unapređenju odnosa Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske.

Podsjetimo, Predsjedništvo Bosne i Hercegovine je na izvanrednoj sjednici donijelo odluku o opozivu diplomatskih predstavnika te zemlje u više od dvadeset država diljem svijeta uključujući tu i veleposlanicu u Hrvatskoj Renatu Paškalj.

Dnevnik.ba

Tagovi:

Article_Bottom_970x250