StoryEditor

Plenković poručio Milanoviću: Bolje je da šutiš

Piše D  /  02.07.2019., 12:07h

"HDZ mu je jučer odgovorio. Dakle, netko tko je uspio par dana prije nego smo postali članica Unija uništiti imidž Hrvatske u najvažnijoj članici EU-a bilo bi bolje da šuti nego da govori o čemu uopće ne zna što se ovdje zbiva", rekao je Plenković u Bruxellesu prije početka trećeg nastavka maratonskog summita EU-a.

SDP-ov kandidat za hrvatskog predsjednika i bivši premijer Zoran Milanović u ponedjeljak je prozvao premijera Andreja Plenkovića da "svojim privatnim ponašanjem" nanosi štetu hrvatskim interesima u Europskoj uniji zbog čega će, ističe, po povratku u Hrvatsku morati objasniti čije je interese branio i promicao u Bruxellesu.

Milanović  na svom Facebook profilu, osvrnuvši se na premijerov boravak u Bruxellesu - gdje se razgovara o paketu imenovanja koji uključuje novog predsjednika Europske komisije, predsjednika Europskog vijeća, Europskog parlamenta i visokog predstavnika za vanjsku i sigurnosnu politiku - navodi kako je neprihvatljivo "pokoravanje Hrvatske stajalištima nekakve Pučke stranke".

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 09:29