StoryEditor
izjava za medije

Plenković o Nini Raspudiću: To je Milanovićev glasnogovornik; bio je ljevičar tamo u Mostaru, a sad glumi domoljuba

Piše desk  /  10.11.2021., 13:16h
Andrej Plenković dao je izjavu za medije.

"Načelnik Glavnog stožera, admiral Hranj, je po meni jedan dobar čovjek. I ako ga se nešto pita i traži stav, onda je na njemu da da odgovor, a ne da traži nečije dopuštenje. Uostalom, neka sam Hranj kaže što je bilo”, rekao je Plenković.

Dodao je da jučer nisu dogovorili ništa.

"Ja sam govorio istinu. Čovjek je ne znam čime izazvan, ja sam jučer došao dobre volje. On misli da materijalno stanje nije dobro, ja mislim da ulažemo puno i da ćemo uložiti više. Ako je to razlog što nema priopćenja od pet - šest rečenica. A što se tiče ovoga da bih ja ponizio čelnika stožera HV-a, to je zamjena teza. Ja znam Hranja, zalažem se za njegovo pravo i slobodu govora. On ima pravo govoriti, pa i sastajemo se da njega nešto pitamo", rekao je Plenković..

Upitan je o Gabrijeli Žalac.

"Znam što sam pročitao, drugo ne znam ništa, presumpcija nevinosti postoji. Cilj je boriti se protiv korupcije, ali osim toga više neću reći ništa", rekao je Plenković. Dodao je da je Žalac još uvijek članica Predsjedništva.

Plenković je upitan je li njegov HDZ isti kao i Sanaderov. Novinar N1 Hrstić mu je rekao da je to rekla Raspudić.

"O pa to je Milanovićev glasnogovornik, bio je ljevičar tamo u Mostaru, sad glumi domoljuba", rekao je Plenković, Na to mu je novinar rekao da je mislio na Selak-Raspudić.

Dnevnik.ba

16. travanj 2024 16:08