Varaždin, 06.08.2022 - Dvanaest osoba je poginulo, više od 40 je ranjenih, u prometnoj nesreći koja se oko 5,40 sati dogodila na autocesti A4 u smjeru Zagreba, izjavio je na konferenciji za novinare ministar unutarnjih poslova Davor Božinović.DAMIR SENČAR - Hina
StoryEditor
krenuli u međugorje

Plenković izrazio sućut Morawieckom povodom pogibije poljskih hodočasnika

Piše hina  /  06.08.2022., 11:12h

Hrvatski premijer Andrej Plenković razgovarao je u subotu s poljskim kolegom Mateuszom Morawieckim povodom prometne nesreće kod Brezničkog Huma u kojoj je poginulo 12 poljskih državljana te u ime hrvatske vlade izrazio sućut obiteljima poginulih.

Dvanaest osoba je poginulo, a više od 40 je ozlijeđeno u prometnoj nesreći koja se oko 5,40 sati ujutro u subotu dogodila na autocesti A4 u smjeru Zagreba, kada je s kolnika sletio autobus poljskih nacionalnih registarskih oznaka koji je prevozio putnike na hodočašće u Međugorje.

Plenković je na Twitteru objavio da je povodom nesreće razgovarao s poljskim kolegom. "U ime vlade izrazio sam sućut obiteljima poginulih, izvijestivši da su sve službe anagažirane i da se ozlijeđenima pruža pomoć", napisao je Plenković.

Dnevnik.ba

15. travanj 2024 10:12