StoryEditor

Plenković: HDZ-ov najsnažniji kadar je jedinstven

Piše D  /  18.01.2020., 11:01h

"HDZ odlikuje to što je demokratska stranka i na izborima koji slijede, svi koji žele sudjelovati, naravno da će to moći. Trebamo se nadmetati idejama, programima i vizijama, a neki od nas mogu pokazati određene rezultate", odgovorio je Plenković u Jesenicama na pitanje novinara očekuje li potporu članova stranke iz Dalmacije na unutarstranačkim izborima.

Istaknuo je kako očekuje da cijeli taj unutarstranački demokratski proces HDZ-u bude dodana vrijednost jačanja i snaženja za parlamentarne izbore.

"To je bit takvih političkih utakmica", dodao je.

Rekao je i da je najsnažniji HDZ-ov kadar jedinstven.

"HDZ-ov najsnažniji kadar je jedinstven. To smo pokazali i 2016., iz nezavidne situacije, kad smo se skupili i dobili ponovno povjerenje. Mislim da je to jedini ispravan put kojim treba ići", zaključio je Plenković.

Na putu prema Dalmaciji, gdje HDZ danas obilježava značajne obljetnice, Plenković se zaustavio u Jasenicama koje danas slave dan općine. Ondje je otvoren vjetropark "Jasenice I", a potpisan je i ugovor za izgradnju novog vrtića.

Plenković će u Splitu sudjelovati na obilježavanju 30. godišnjice osnutka splitskog HDZ-a, potom odlazi u Imotski gdje će biti na svečanosti 30. godišnjice osnutka HDZ-a u Imotskoj krajini, a potom ide u Otočac gdje tamošnji HDZ također slavi 30. godišnjicu osnutka.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 08:50