StoryEditor

Plenković dao neočekivano objašnjenje za misteriozni tweet koji je objavio

Piše D  /  09.02.2019., 11:02h

"Gg", glasila je poruka.

 Nakon što su se na Twitteru pojavile brojne teorije, poput one da je Plenković gamer koji koristi gejmersku terminologiju (Gg znači good game, op.a), sam Plenković odlučio je narod osloboditi napetosti i pojasniti zašto je objavio "Gg", prenosi Index.hr

 "Subotom ujutro igram se s tatinim mobitelom. ‘Gg.‘", napisao je i otkrio da je misteriozni tvit djelo prstića njegove kćeri Mile.

Sudeći po fotki, Mila osim Twitterom voli prošvrljati i po tatinom profilu na Instagramu pa se samo možemo nadati da i tamo neće objaviti nešto jednako intrigantno poput "Gg".

Premijer  i njegova supruga Ana Maslać Plenković imaju sina Marija rođenog 2014. godine i kćerkicu Milu rođenu u veljači 2017. 

Plenković je prvi hrvatski premijer koji je za mandata postao otac, a njegova kći bila je prva beba u Banskim dvorima.

Šef HDZ-a svoj obiteljski život uspješno skriva, a o samozatajnoj Ani poznato je tek da je rođena u Dubrovniku te da je supruga upoznala u Saboru. 

Iako se ne zna kad je točno Plenković upoznao suprugu, poznato je da su se vjenčali u listopadu 2014. godine, a dva mjeseca kasnije rodio im se sin. Mediji su tada pisali da je Ana rodila sina na svoj 35. rođendan.

Dnevnik.ba

 

25. travanj 2024 14:04