StoryEditor

Plenković: Brkić će mobilizirati birače u BiH i dijaspori, svaki glas je bitan

Piše D  /  27.12.2019., 09:12h

Predsjednik Vlade Andrej Plenković prisutvovao je potpisivanja Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt Rekonstrukcija postojećeg i izgradnja drugog kolosijeka na dionici Hrvatski Leskovac-Karlovac. Novinari su Plenkovića pitali o drugom krugu predsjedničkih izbora, a premijer je rekao da su svi u HDZ-u angažirani, prenosi Večernji.hr.

"Svaki birač ima sustave vrijednosti, ima sposobnost informiranja i vjerujem da će izabrati što je dobro", kazao je Plenković.

"Milijan Brkić radit će na mobilizaciji dijela birača u BiH i dijaspori. Svi su se angažirali i Brkić se angažirao. Svaki je birač, svaki glas je bitan", kazao je Plenković.

Novinari su Plenkovića pitali o kućicama na Adventu i misli li da bi Milan Bandić trebao to pojasniti. "Ne vidim nikakav problem o tome da se sve rasvijetli. Ne vidim što tu javnost ne bi trebala znati.

Ja mislim da Advent koji dobiva nagrade da nema nikakvog razloga za sumnju. Znam ovo što i vi znate medijski. Mislim da sve treba jasno predstaviti javnosti", rekao je Plenković.

Dnevnik.ba

18. travanj 2024 02:10