StoryEditor

Platforma za progres: Majstorović je napustio našu stranku

Piše D  /  01.04.2021., 04:04h

S obzirom da je Majstorović odstupio od dogovora, a da prethodno nije upoznao stranku sa tim, te na taj način nanio evidentnu štetu Platformi za progres i općinskoj organizaciji, iz stranke su ga odlučili pozvati da mandat preda Platformi za progres, što on nije uradio, prenosi Radio Sarajevo.

Također, iz općinske organizacije ove stranke istaknuli su da je i njima kao i velikom broju naših sugrađana, velika želja bila da za gradonačelnika bude izabran gospodin Bogićević i izražavaju veliko žaljenje što do toga nije došlo.

Ne želeći opravdati ponašanje gospodina Majstorovića, zamolili su javnost da se suzdrže od ružnih riječi prema osobi gospodina Majstorovića.

"Nadamo se da će sve političke snage smoći snage da na najbolji način prevaziđu trenutnu političku krizu i bez obzira na sve različitosti rade zajedno u interesu naših građana u ovim teškim vremenima za sve nas.

Općinski odbor Centar će se uvijek zalagati za suradnju, predlagati i podržavati dobra rješenja u interesu naših građana, bez obzira na sve teškoće koje nam stoje i koje će nam stajati na putu", istaknuli su iz PZP-a.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 10:11