StoryEditor
instagram

Pjevačica Neda Ukraden (71) objavila fotku u kupaćem, pljušte komplimenti

Piše desk  /  15.07.2022., 08:00h

-Odmor - ali na kratko- napisala je Neda uz fotografiju, a pratitelji su joj uputili brojne komplimente te poručili da izgleda odlično. ‘‘Jedna od najljepših žena‘‘, ‘‘Ljepoto‘‘, ‘‘Neda lavica‘‘, ‘‘Super‘‘, ‘‘Kratko ali slatko‘‘...

Pjevačica Neda Ukraden (71) iskoristila je pauzu od nastupa kako bi uživala u ljetnim radostima i odmoru kako bi napunila baterije za predstojeće obaveze. Nedavno je boravila u rodnom Imotskom, a sada se javila s mora i pratitelje oduševila fotografijom u kupaćem kostimu s crvenim ružem i slamnatim šeširom na glavi, a lice je sakrila crnim sunčanim naočalama.

-Odmor - ali na kratko- napisala je Neda uz fotografiju, a pratitelji su joj uputili brojne komplimente te joj poručili da izgleda odlično. ''Jedna od najljepših žena'', ''Ljepoto'', ''Neda lavica'', ''Super'', ''Kratko ali slatko'', ''Lijepa kao i uvijek'', samo je dio komentara, a Neda je još jednom opravdala titulu ''najseksi bake Balkana''.

Iako ima 71 godinu, Neda još uvijek oduševljava svojom vitkom figurom i mladolikim izgledom, a nedavno je u razgovoru za In Magazin otkrila tajnu svoje zavidne linije.

-Održavati dobru formu i nešto sto vam je nasljeđem kao poklon ostalo može se samo disciplinom - ishranom i vježbanjem. Posebno kada ste u zrelim godinama. Naravno, nije uvijek lako jer ne živimo životom koji je uredan i u kojem se sve može isplanirati. Ali dovoljna je i svijest o tome kao i emotivna sreća i ispunjenost - kaže Neda, a komentirala je i titulu najseksi bake Balkana koja ju krasi.

-Taj naziv najseksi bake me uvijek nasmije, i nimalo me ne smeta, posebno što se jako ponosim svojim unucima. A riječ baka je najljepša riječ na svijetu- kaže pjevačica.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 15:52