StoryEditor

Pjanićev menadžer u Madridu: Veznjak Juventusa mijenja Modrića?

Piše D  /  29.03.2019., 10:03h

Razglabali su o nekoliko tema, ali najvažnija je novi Realov playmaker, pišu španjolski mediji. 

Zinedine Zidane veliki je poklonik Luke Modrića, ali ništa manji Miralema Pjanića, čiji je Ramadani impresario. 

Nakon što je Modrić prošlu sezonu i SP odigrao odlično, vodio Real do europskog naslova, a Hrvatsku do svjetskog srebra, za što je ovjenčan svim kontinentalnim i globalnim individualnim nagradama, ove sezone je u blagom padu forme, a zajedno s njim i Real i Hrvatska.

To je, dakle, dokaz koliko su obje njegove momčadi ovisne o njemu, ali i da Modrić neumitno kopni. Dva su razloga za to; luđački tempo od 60-ak utakmica godišnje za klub i reprezentaciju koji ga već godinama nesmiljeno troši, te biologija.

Modrić će ovog ljeta napuniti 34 godine. Neupitna je legenda kluba, ali teško će Zidane, koliko god ga cijenio, igru novog, potpuno redizajniranog Reala povjeriti veteranu i graditi momčad na čovjeku koji je preduboko zagazio u tridesete.

Zato se okreće pet godina mlađem kreatoru igre Juventusa i reprezentacije Bosne i Hercegovine. 

Pjanić je već gotovo tri godine ključni igrač vladara Italije, s kojim je osvojio sve osim Lige prvaka. No Talijani otkrivaju naznake da bi se njegov status mogao pogoršati već dogovorenim dolaskom Aarona Ramseyja u Juventus i najavljenim prelaskom Maxa Allegrija na taktiku 4-3-3 s Velšaninom kao glavnim veznjakom. 

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 18:08