StoryEditor
posao u srbiji, dom u hrvatskoj

Pišek: Morala sam skloniti kći od djeda pomračenog uma, moram biti stijena

Piše desk  /  07.09.2022., 11:45h

Voditeljica Nikolina Pišek odlučila je, kako kaže, progovoriti o svemu.

Potresni vrhunac lošeg perioda koji traje posljednjih nekoliko godina dogodio joj se prije pet mjeseci kad je njen suprug Vidoje Ristović izgubio život. Nesreća za  voditeljicu i njihovu kći Unu Sofiju sama po sebi bila je ogromna. Ali ono što je poslije sahrane uslijedilo - medijski rat s njenim svekrom Viktorom Ristovićem - djelovao joj je nestvarno.

Odlučila je, kaže, da mržnja ne bude njena životna vodilja, već da svu energiju usmjeri na svoju djecu, posebno na mlađu kći, koju je gubitak oca zaštitnika potpuno devastirao.

Sada je otkrila kako je došlo do toga da voditeljski angažman sklopi u Srbiji, odnosno u Beogradu.

- Zadovoljna sam jer ulazim u ekipu kojoj vjerujem i u projekt koji zvuči vrlo dobro. Zanimljiv je i radit ću s nekim ljudima s kojima sam već surađivala, a to čini da se osjećam komforno, i to mi je u ovom trenutku potrebno. Isto kao što mi je potreban posao da se osjetim korisno, živo i da skrenem misli. Shvatila sam u ovom periodu da sam sebi najbolja kad sam okupirana, slobodno vrijeme me tjera na loše misli - kaže Pišek pa se osvrće na selidbu u Beograd, što su joj nekoć bili planovi.

- Vidoju i meni Beograd je uvijek bio u planu, ali naš životni cilj bio je preseljenje u Zagreb, gdje smo gradili kuću i gdje je Una išla u školu. To je bila zajednička odluka, nisam je donijela sama, a i Vidoje je bio u postupku dobivanja hrvatskog državljanstva. Pristupili smo tome s velikom ozbiljnošću i za mene povratka u Beograd nema, jer je moje dijete upravo krenulo u drugi razred. Ne bih da dovodim kći u opasnost u blizini djeda pomračenog uma, kazala je voditeljica te potom otkrila kako su njene dvije kćeri, a osvrnula se i na sukob sa Vidojevim ocem, Mišom Grofom.

- Moram biti odlučna, i razborita, i sposobna, i sretna zbog moje kćeri koja u meni traži slamku spasa. Izgubila je tatu, zaštitnika, i ima samo mene. Težak je teret pao na mene, s obzirom na to da je Vidojev otac, nažalost, pomračenog uma od bola u meni i Uni našao neprijatelje. Moram biti stijena o koju će se razbiti sve njegove loše namjere. To sam sklonila na stranu i time će se baviti institucije, ja moram zaštiti kći na najbolji mogući način od svega, pa i od njenog biološkog djeda - rekla je Nikolina Pišek za Story.

Dnevnik.ba

16. travanj 2024 14:42