StoryEditor
Pri povratku s treninga

Pique uhvaćen dok sluša Shakirinu pjesmu u automobilu nakon prekida s njom

Piše Desk  /  15.07.2022., 12:28h

Otkako su objavili da se rastaju 4. lipanja, Shakira i Gerard Pique bili su u centru pažnje javnosti, a nogometaš je ponovo privukao pažnju nakon što je objavljena snimka na kojoj se može čuti da sluša pjesmu svoje bivše partnerice.

U priopćenju koje je objavila pjevačicina komunikacijska agencija, par je potvrdio prekid svoje 12 godina duge veze, a nešto više od mjesec dana od ove objave nogometaš je uhvaćen dok sluša njenu glazbu.

Pique je snimljen po odlasku s treninga u svom automobilu, a fanovi koji su čekali autogram ili selfie na društvenim mrežama podijelili su ono što su zabilježili.

Na snimci se može vidjeti nogometaš dok vozi automobil i sluša pjesmu "Inevitable".

"Kakva sjajna pjesma", uzviknuo je jedan od obožavatelja koji je video postavio na svoj TikTok profil, gdje je već prikupio više od 4,5 milijuna pregleda.

Pique je izgledao ozbiljno i zamišljeno, ali iznenađenje je uslijedilo kada su fanovi čuli glazbu koju je puštao u autu.

Zanimljivo je da stihovi pjesme koji se mogu čuti na snimku kažu: "Ne moraš to reći, nećeš se vratiti, poznajem te dobro".

Do raskida dugogodišnje veze para je došlo nakon navoda da je nogometaš Barcelone pjevačicu prevario s 20-godišnjom hostesom, piše Klix.

Dnevnik.ba

29. travanj 2024 12:36