StoryEditor

Pique se žalio na suce? ‘Prema onome što sam vidio, mislim da Real više neće gubiti bodove‘

Piše D  /  20.06.2020., 02:06h

‘Kraljevi‘ protiv Real Sociedada imaju veliku priliku preuzeti vrh tablice od Barcelone. Rakitić i suigrači su protiv Seville uzeli tek bod (0-0), a moglo bi to biti presudno u borbi do kraja sezone. Ludio je Messi, uzimao pravdu u svoje ruke i noge, ali ni to im nije pomoglo da stignu do pobjede. 

- Treći su na tablici, oni su momčad na visokoj razini. remi nas ostavlja u poziciji u kojoj ne odlučujemo o sebi. Osjećaj nije bio loš, imali smo više prilika od njih, ali nismo mogli zabiti - rekao je o utakmici stoper Barcelone Gerard Pique (32).

Prokomentirao je i stoper ‘blaugrane‘ mogućnost da Real kiksa do kraja sezone i tako Barcelona bude vodeća momčad.

- Bit će teško osvojiti naslov. Sudeći prema onome što sam vidio u dvije posljednje Realove utakmice mislim da oni više neće gubiti bodove - rekao je Pique.

Izazvalo je to nemir u španjolskim medijima koji tvrde kako je Pique želio ukazati na to kako su sudačke odluke na utakmicama Reala išle u korist ‘kraljeva‘. No, sve to može ostati samo na nagađanjima, a do kraja ima još osam kola. Real ima utakmicu manje od Barcelone i igra u nedjelju u gostima kod Real Sociedada, prenose 24sata.

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 09:51