StoryEditor

Pijani muškarac pretukao ženu nasred Trga bana Jelačića; ‘Sva je bila plava i krvava, strašno’

Piše D  /  14.09.2020., 08:09h

U nedjelju oko 17:30 na Trgu bana Jelačića u Zagrebu alkoholizirani muškarac srednjih godina nasrnuo je na žensku osobu te je mlatio šakama i nogama toliko dugo dok dok uznemireni građani nisu pozvali policiju.

Iz zagrebačke policije za Večernji list kazali su kako je ženska osoba prevezena na liječenje u KBC Zagreb te su joj za sada utvrđene lakše tjelesne ozljede dok je muškarac zbog iznimno lošeg stanja uzrokovanim alkoholom završio na hospitalizaciji u KB Sveti Duh.

Kako se neslužbeno doznaje, radi se o paru lošeg imovinskog stanja. Navodno su ostali bez krova nad glavom, a već tjednima lutaju centrom Zagreba. Očevici kažu i to kako napadač nije stao mlatiti ženu sve dok nije počela ozbiljno krvariti, premda iz policije kažu kako nije teže ozlijeđena.

"Sva je bila plava i krvava, krvave maramice bile su razasute po podu. Strašan prizor. Svi građani koji su se našli na licu mjesta bili su jako uznemireni i šokirani. Od ljudi iz centra grada čula sam kako policija već neko vrijeme zna za tog čovjeka, ali oni ga svako toliko odvedu na spavanje u postaju pa već ujutro izađe kao da se ništa nije dogodilo", kazala je uznemirena svjedokinja nesretnog događaja. 

Ostalo je nepoznato jesu li akteri ove priče u bračnom odnosu, dok su iz policije kazali kako je istraga u tijeku te će se o motivima napada kao i daljnjoj kazneno-pravnoj proceduru uskoro znati više. 

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 14:47