StoryEditor

PERNAR želi ukinuti državnu maturu: Komentari fanova su sumrak pameti

Piše D  /  20.01.2019., 01:01h

"Ukinut ćemo državnu maturu i oslobodit učenike tog terora koji ih ne čini pametnijima nego im samo nabija nepotreban stres", napisao je.

Pernarova objava naišla je na odobravanje njegovih fanova.

 

Prenosimo neke od komentara koji zorno prikazuju kako rezonira Pernarovo glasačko tijelo te u kakvom je stanju hrvatsko školstvo.

"Velika količina materijala koji se uči je nepotreban ili čak neistinit", kaže jedan.

"Pa evo recimo 90 % fizike i matematike su gluposti i izmišljotine koje normalna osoba ne razumije, oni malo blentavi imaju prolazne ocjene, a oni baš dobro blentavi nastavljaju školovanje iz tih područja i na kraju postaju učitelji i profesori iz toga. Od svega toga danas jedino nekad mi zatreba tablica množenja", dodaje u nastavku.

"Evolucija nije stvarna, zaista, provjeri. O Zemlji hahaah nez kako da ti to kažem, nije riječ da li je okrugla ili ne nego dal se ona miče oko sunca ili zapravo sunce oko Zemlje i to provjeri. Pov, geo, arheologija, biologija... Ali da 2 i 2 su 4 , i h2o je voda", tvrdi jedna.

"Sve što nam se servira nije onako kako zaista je. Ali istina će jednog dana izići na vidjelo", piše komentatorica.

"Izbaciti teoriju evolucije iz udžbenika iz biologije. Mladima treba prenijeti znanje o pravoj znanosti koja dokazuje degradaciju čovječanstva kroz povijest, a ne pseudoznanost koja iskrivljuje činjenice propagirajući darvinizam", tvrdi jedan Pernarov fan.

"Ukinut treba škole i univezitete jer se pokazalo da iz njih ne izlaze pametni i dobri mladi ljudi već zombiji opranog mozga koji će služiti tiranijskom demokratskom sistemu koji se zasniva na zavisti, lažima i pohlepi. Pametni učenici obično budu otkupljeni od korporacija da bolje ugnjetavaju ove ostale, ovce i moderno roblje", uvjeren je jedan.

"Cjelokupni obrazovni sustav te čitava ta jedna fluktuacija raznih informacija pojmova i znanja predstavljaju samo jedno bespotrebno uznemirenje i stres", obrazlaže jedan komentator.

"Ukinut škole", jezgrovita je jedna žena, prenosi Index.hr.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 14:07