StoryEditor

Pernar odlučio: Izlazim iz Živog zida, kao i kolega Bunjac

Piše D  /  06.06.2019., 10:06h

Ivan Vilibor Sinčić, predsjednik Živog zida, obratio se javnosti priopćenjem nakon isteka ultimatuma koji je Ivan Pernar sinoć postavio Vladimiri Palfi. Odmah je reagirao Ivan Pernar na svom Facebooku.

"U 11 sati na konferenciji za medije izlazim iz Živog zida, kao i kolega Bunjac. Kolega Sinčić donio je konačnu odluku koja je bila i očekivana, po još jedan put stao je na stranu svoje supruge. Interes stranke, volja članstva i mišljenje javnosti nažalost mu je nebitno.

Što se tiče dijaloga kojeg sada zagovara i on sam zna da ga već godinama nema i to zbog osobe čija ostavka se danas traži", napisao je Pernar.

"S obzirom na veliku količinu informacija koje se u kratkom vremenu pojavljuju u medijima i na količinu emocija, kao najodgovornija osoba u stranci imam obvezu prema biračima, javnosti i članovima postupati zrelo i trezveno, kao odgovoran čovjek i odgovoran političar. Sljedećih 6 dana inzistirat ću na seriji sastanaka sa kolegama na svim razinama u stranci te do završetka tih sastanaka neću donijeti niti jednu stranačku odluku. Kriza u stranci rješava se dijalogom, a ne ultimatumima", napisao je Sinčić u priopćenju.

Pernar je podsjetimo razgovarao s Ivanom Viliborom Sinčićem i njegovom suprugom Vladimirom Palfi, te je dao ultimatum danas do 10 sati zatraživši ostavku Palfi Glavnom odboru. Ultimatum je istekao.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 23:31