StoryEditor

Perišić završio na razuzdanom tulumu Lukakua i ‘popio‘ kaznu

Piše D  /  13.05.2021., 12:05h

Novi talijanski prvak Inter u srijedu je pobijedio Romu 3-1 u 36. kolu Serie A i nastavio pobjednički niz. Posljednji je gol u 90. minuti zabio Romelu Lukaku koji baš u četvrtak slavi 28. rođendan. Pa je, bez znanja kluba, priredio razuzdanu rođendansku zabavu.

Na njoj su, u hotelu The Square Milano Duomo, bila trojica njegovih suigrača, Marokanac Achraf Hakimi (22), Englez Ashley Young (35) i - Hrvat Ivan Perišić (32), piše Corriere della Sera.

Karabinjeri su upali na zabavu na poziv jedne osobe bliske talijanskoj influencerici, televizijskoj voditeljici koju su mediji zadnjih tjedana povezivali s jednim nogometašem. Na tulumu su zatekli 24 ljudi.

Kazne su dobili direktor hotela i sva četvorica nogometaša koja su prekršila anti-korona mjere. Pitanje je i kako će na sve reagirati klub jer već u subotu "nerazzurre" očekuje derbi protiv Juventusa. Iako je titula u džepu, jako im je bitan jer radi se o jednom od najvećih utakmica u Italiji, a Juveu visi Liga prvaka.

U pobjedi nad Romom jedan gol prvi gol zabio je Marcelo Brozović i proslavio ga u stilu bacanja bombe (čiji emotikon ima istetoviran na vratu), a jedan je dodao i Matías Vecino. Nakon Juvea, Inter će šampionsku sezonu zaključiti domaćom utakmicom protiv Udinesea, prenose 24sata.hr.

Dnevnik.ba

16. travanj 2024 10:17