StoryEditor

Perišić je šepao i bio iscrpljen, ali je djeci dijelio autograme

Piše D  /  09.06.2019., 02:06h

Teškim i iscrpljenim korakom otišao je u svlačionicu dok je Gradski vrt skandirao njegovo ime. Taj trenutak mnogi sanjaju, a za njega morate proliti litre i litre znoja. Ivan Perišić još jednom je oduševio Slavonce i pokazao koliko mu paše Osijek.

U pobjedi Hrvatske nad Walesom (2-1) zabio je gol i za jedan asistirao, a to mu je bio čak sedmi u Gradskom vrtu kojeg je zabio u dresu reprezentacije. Unatoč veselju, umor je bio ogroman.

Sprintao je neumorno Ivan po lijevoj strani, a u zadnjim minutama više nije mogao ni stajati od iscrpljenosti. Izvadio ga je Dalić kako bi zaradio zasluženi pljesak, ali i kako bi ga olakšao muka.

Dok je išao prema busu, mnoga djeca okupila su se oko stadiona kako bi se uslikala sa svojim idolima. Mnogi od njih su dozivali Perišića, misleći kako ipak ništa neće biti od toga. A onda je Perišić pokazao koliki je čovjek i koliko jedna njegova sitnica znači maloj djeci. Onako umoran, iscrpljen i teškog koraka krenuo je prema autobusu. Emocionalno ispražnjen od naporne sezone. A onda je vidio brojnu radosnu dječicu.

Naravno, Ivan nije htio razočarati male navijače te je, već mislima u krevetu, krenuo prema njima. Kako ih odbiti kada ste njihov idol, tko bi uopće srca imao takvo nešto napraviti.

Izazvao je pravi delirij, djeci ostvario san, a sebi oduzeo samo nekoliko minuta. Brojni su se uslikali s njim, a bilo je i dosta autograma. Na kraju je on sretan i zadovoljan vidjevši koliko znači djeci i napunio se gorivom za daljnje utakmice, a njima je ispunio san za cijeli život o čemu će sigurno pričati nekoliko dana, prenosi 24sata.hr.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 11:04