StoryEditor

Pep se opustio: S cigarom u ustima slavi titulu Manchester Cityja

Piše D  /  18.05.2021., 09:05h

Nakon što je Manchester City matematički osigurao treći naslov u Premier ligi u posljednje četiri sezone, nekoliko članova momčadi i Pep Guardiola opustili su se te je krenulo slavlje. 

U 36. kolu Premier lige, Leicester City je na Old Traffordu pobijedio Manchester United s 2-1 čime je razveselio ‘građane‘. 

Na društvenim mrežama objavili su fotografije i videosnimke proslave na kojima je španjolski nogometni strateg u potpuno drugačijem izdanju od onog kakvog ga inače vidimo, prenose 24sata.hr.

Guardiola na snimci puši cigaru i vidno raspoložen pjeva pjesmu Don‘t Look Back in Anger od Oasisa. 

Na konferenciji za medije uoči utakmice protiv Newcastlea. novinari su ga pitali kako je bilo na proslavi. 

- Malo pijemo, plešemo, grlimo se, a najbolji trenutak večeri bio je kad su stigle pizze. U Engleskoj je na zabavama samo alkohol, ali ne i hrana. Ne znam zašto je to tako. Tako da mi je najbolje bilo kad je došla pizza - rekao je Guardiola. 

City trenutačno ima 13 bodova više od Uniteda, a ovo je ‘građanima‘ sedma titula u klupskoj povijesti, pri čemu treća otkako je Španjolac preuzeo klub prije pet godina. 

Naime, Guardiola posao još uvijek nije završio jer ga čeka priprema za prvo finale Lige prvaka protiv Chelseaja koje će se odigrati 29. svibnja u Portu.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 11:00