StoryEditor
kadrovi snimljeni dronom

Pelješki most kakvog još niste vidjeli: Mostarci napravili spektakularnu snimku

Piše desk  /  09.08.2022., 15:10h

Pelješki most i dalje nastavlja mamiti poglede, a ovaj put u režiji mostarskog tima koji su odlučili snimiti kadrove dronom koji juri i po 170 kilometara na sat. Provozali su se i na električnoj daski ispod mosta

Prvo smo htjeli snimati u Dubrovniku, ali nismo našli dobar pristup za dron pa smo se uputili na Pelješki most i snimili to u petak, rekao je za 24 sata producent Gordan Stojkić iz Mostara koji je s ekipom snimio predivne kadrove Pelješkog mosta. Video su objavili na svom YouTube kanalu Untitled Team.

- Svi nam govore da je video bolji od onih koji su bili kad se Pelješki most otvarao. Snimke su atraktivne, nismo ga snimili običnim dronom. Ovaj može juriti 170 kilometara na sat i baš radi fine kadrove, daje vam neki osjećaj moći. Električne daske jure oko 50 kilometara na sat - dodaje Stojkić.

Dronom je upravljao Miran Kević, dok se na električnoj daski vozio Igor Krezić. Ova uigrana ekipa iz Mostara i inače producira slične videe, a s obzirom da je Pelješki most posljednjih tjedana postao prava seznacija, nije bilo teško odabrati upravo njega.

Dnevnik.ba

01. lipanj 2023 19:52