Article_Top_970x250

Pelivan zamijenio Mihaljevića: Čeka se odluka o sudbini ministra

Livanjski HDZ

Pelivan zamijenio Mihaljevića: Čeka se odluka o sudbini ministra

stu 14, 2017
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Za utorak navečer je sazvana i sjednica Županijskog odbora HDZ-a BiH Hercegbosanske županije na kojoj će se raspravljati o daljnjoj političkoj sudbini Darinka Mihaljevića.

Stipe Pelivan jednoglasno je izabran za novog predsjednika Općinskog odbora HDZ-a BiH Livno. Pelivan će na toj dužnosti naslijediti Darinka Mihaljevića, aktualnog ministra unutarnjih poslova Hercegbosanske županije.

Mihaljević se povukao s mjesta prvog čovjeka livanjskog HDZ-a BiH nakon afere 'stipendije' u kojoj je otkriveno da njegovo troje djece u Republici Hrvatskoj primaju stipendije za studente slabijeg socio-ekonomskog statusa. Za utorak navečer je sazvana i sjednica Županijskog odbora HDZ-a BiH Hercegbosanske županije na kojoj će se raspravljati o daljnjoj političkoj sudbini Darinka Mihaljevića.

Pelivan je trenutno zastupnik u Skupštini Hercegbosanske županije, gdje obnaša dužnost predsjednika Kluba Hrvata i dužnost predsjednika Administrativno pravnog povjerenstva. Ranije je obnašao dužnost predsjednika Vlade HBŽ-a, predsjednika Skupštine HBŽ-a, a bio je i zastupnik u Domu naroda Parlamenta FBiH. 

Dnevnik.ba

Tagovi:

Article_Bottom_970x250