StoryEditor
prometne zgode i nezgode

Parkirao kod kontejnera pa mu "okitili" automobil smećem, na Facebooku se razvila žustra rasprava

Piše desk  /  05.06.2022., 11:38h

"Neka zovu pauk, policiju, šta god, ako sam kreten i za**bo sam, platit ću kaznu, pauka ili nešto i nakon toga mi neće pasti na pamet tako što napraviti ali da si svatko daje za pravo ovakve stvari raditi, to nije ok..."

Na zagrebačkom Jarunu parkirani je automobil navodno blokirao prilaz za kontejnere, zbog čega je uspio posvađati Hrvate u subotu ujutro

Ne daj Bože da netko mora čak 5 koraka više napraviti pa obići auto. Takve stvari uglavnom rade oni koje druge nazivaju idiotima, smatra jedan pratitelj Facebook stranice Prometne zgode i nezgode gdje je u subotu ujutro nastala drama oko auta okićenog smećem.

Isti je, prema fotografiji koju je objavila navedena stranica, parkiran na Jarunu gdje blokira prilaz kantama, a neki su prepoznali i da se radi o Ulici Antuna Stipančića.

- Tu od kud je slikano nisu kante nego kontejneri, pa me baš zanima kak bi ti obilazil auto s kontejnerom (da radiš u Čistoći recimo) - ubrzo je stigla reakcija na prvi komentar.

- A dobro ako je za komunalce pa ne mogu kontejner isprazniti (mada opet ovo ne možeš napraviti nego zoveš pauka), ali ako je netko išao do kontejnera ubaciti smeće pa ovo napravio, onda je idiot - odgovara mu natrag prvi, dok su neki vlasnika parkiranog automobila nazvali i 'klošarom'.

- Neka zovu pauk, policiju, šta god, ako sam kreten i za**bo sam, platit ću kaznu, pauka ili nešto i nakon toga mi neće pasti na pamet tako što napraviti ali da si svatko daje za pravo ovakve stvari raditi, to nije ok. Tko je bez grijeha nek prvi baci kamen - zaključio je prvi komentator nakon još reakcija.

- Ljudi su nekad baš zločesti. I pritom ne mislim na vlasnika auta. Vidimo da imbecil koji je ostavio smeće fino odvaja. A što se u Zagrebu smeće baca viličarom pa nisu mogli proći pokraj auta, ne kužim - neki su od komentara koji brane vozača, prenosi 24sata.hr.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 07:50