Article_Top_970x250

Par iz šale napravio DNK test pa doznali nešto što im je promijenilo živote

NISU OČEKIVALI

Par iz šale napravio DNK test pa doznali nešto što im je promijenilo živote

tra 17, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Ilustracija

Mladić se nadao da će njegova djevojka preboljeti saznanje i da će ponovno biti zajedno, no to se nije dogodilo.

Kada vam je dosadno, postoji više stvari koje  možete napraviti da "ubijete" dosadu, ići u šetnju, pročitati knjigu ili možete napraviti DNK test kako biste saznali više o vašoj obiteljskoj povijesti, prenosi Večernji.hr

Jedan mladi par nedavno je odlučio napraviti upravo ovo zadnje kako bi se malo zabavili, no rezultati su im zauvijek promijenili živote. 

Nakon rezultata, 27-godišnjakinja bila je uzbuđena zbog nekih činjenica koje je odznala o svojim precima, ali ono što je otkrio njen 26-godišnji dečko, nisu očekivali ni u snu. 

Mladić je na Redditu otkrio posljedice svoje znatiželje i zatražio savjet. Naime, kada su doznali da je dio muškarčeve obitelji zloglasni serijski ubojica, djevojka je prekinula tu vezu uz objašnjenje kako se ne može nositi s tim saznanjem i činjenicom da obojica imaju " tu, zlu krv". 

Mračna obiteljska tajna izašla je na vidjelo, a mladić je provjerio kod članova svoje obitelji znaju li oni išta o tome. Pokazalo se kako su znali, no svi su pokušavali zataškati i zaboraviti tu tamnu mrlju u njihovoj obiteljskoj povijesti. 

Mladić se nadao da će njegova djevojka preboljeti saznanje i da će ponovno biti zajedno, no to se nije dogodilo. Rekla mu je da ga voli, ali da ipak ne može prijeći preko činjenice da ga nakon ovoga gleda drugačije. 

Mnogi su mu na Redditu savjetovali da krene dalje i zaboravi bivšu djevojku jer je njeno ponašanje pokazalo da samo čeka neki razlog da ga ostavi i da to nije ljubav te da će mu svakako biti bolje u životu bez takve osobe pored sebe. 

Dnevnik.ba