StoryEditor

Panika u Hrvatskoj: S polica nestali antibakterijski gelovi, vlažne maramice, zaštitne maske,...

Piše D  /  25.02.2020., 06:02h

Prvi slučaj koronavirusa potvrđen je oko podneva, a nije dugo trebalo da zavlada panika među građanima. Već u popodnevnim satima ispražnjene su police pojedinih trgovina. U ljekarnama nema zaštitnih maski, Müller je ostao bez antibakterijskog gela i vlažnih maramica, a u Konzumu je otežano naručivanje proizvoda putem interneta, prenosi DalmacijaNews.hr.

- Unatrag nekoliko dana bilježimo povećanje prometa te pojačanu poslovnu aktivnost u svim prodavaonicama kao i u Konzumovoj internet prodavaonici. Unatoč povećanoj potražnji, imamo adekvatne zalihe svih artikala te su naše prodavaonice i skladišta dobro opremljeni", naveli su iz Konzuma te dodali:

- Konzum, kojem je  sigurnost i zdravlje kupaca i zaposlenika na prvom mjestu, poduzima sve mjere preventivne zaštite sukladno preporukama te naputcima Zavoda za javno zdravstvo, Ministarstva zdravstva i Svjetske zdravstvene organizacije. Provodimo pojačane higijenske i sanitarne mjere u lancu opskrbe, u prodavaonicama i uredskim prostorima te smo pripremili i edukacijsku uputu za sve naše zaposlenike."

Dnevnik.ba

27. travanj 2024 06:12