StoryEditor

Padale teške uvrede na račun Hrvata: Talijani se posvađali zbog Rebića

Piše D  /  28.10.2019., 12:10h

Ante Rebić ovog se ljeta preselio iz Njemačke, iz tamošnjeg prvoligaša Eintrachta iz Frankfurta, gdje je igrao sjajan nogomet, u talijansku ligu Serie A, u redove posrnulog diva Milana. 

Hrvat je upisao samo četiri nastupa uz mizernu minutažu. Rebić je i cijelu utakmicu u Rimu, gdje je Milan izgubio od Rome 2:1, proveo na klupi za pričuve.

Paolo Maldini i Zvonimir Boban predstavili su Rebića kao veliko pojačanje, ali mnogim navijačima Milana nije jasno što se događa. Klub je odlučio odmah na početku sezone promijeniti trenera koji je dočekao Rebića u klubu. Sezonu su počeli s Marcom Giampaolijem, ali njega je ubrzo zamijenio Stefano Pioli, a navijači Milana to nisu najbolje primili. 

Ante Rebić u tom lošem ozračju našao se između ‘‘dvije vatre‘‘.  Trener koji je došao ne pruža mu priliku, a navijači Milana na Twitteru vode pravi ‘‘mali rat‘‘. Jedni su stali uz Rebićevu stranu i smatraju kako je krivac trener koji preferira neke druge igrače, a drugi misle kako je Rebić nedovoljno dobar igrač za Milan. 

– Rebić mora biti u prvoj idućoj utakmici – poručuje jedan navijač kojeg su mnogi podržali.   

Ipak, neki u pitanje dovode igračke kvalitete našeg igrača pa se pitaju ‘‘je li igrač za klub ili se samo došao fotografirati u Milano‘‘. 

Osim Rebića, nije bolje prošao ni drugi Hrvat u Milanu, Zvonimir Boban.  Njega i Maldinija kao glavne ljude za igračku križaljku navijači kritiziraju zbog lošeg ljetnog prijelaznog roka jer većina dovedenih igrača nije opravdala povjerenje, prenosi Večernji.

Dnevnik.ba

18. travanj 2024 15:33