Article_Top_970x250

Padale teške uvrede na račun Hrvata: Talijani se posvađali zbog Rebića

Hrvatski reprezentativac

Padale teške uvrede na račun Hrvata: Talijani se posvađali zbog Rebića

lis 28, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Arhiva

Njega i Maldinija kao glavne ljude za igračku križaljku navijači kritiziraju zbog lošeg ljetnog prijelaznog roka jer većina dovedenih igrača nije opravdala povjerenje.

Ante Rebić ovog se ljeta preselio iz Njemačke, iz tamošnjeg prvoligaša Eintrachta iz Frankfurta, gdje je igrao sjajan nogomet, u talijansku ligu Serie A, u redove posrnulog diva Milana. 

Hrvat je upisao samo četiri nastupa uz mizernu minutažu. Rebić je i cijelu utakmicu u Rimu, gdje je Milan izgubio od Rome 2:1, proveo na klupi za pričuve.

Paolo Maldini i Zvonimir Boban predstavili su Rebića kao veliko pojačanje, ali mnogim navijačima Milana nije jasno što se događa. Klub je odlučio odmah na početku sezone promijeniti trenera koji je dočekao Rebića u klubu. Sezonu su počeli s Marcom Giampaolijem, ali njega je ubrzo zamijenio Stefano Pioli, a navijači Milana to nisu najbolje primili. 

Ante Rebić u tom lošem ozračju našao se između ''dvije vatre''.  Trener koji je došao ne pruža mu priliku, a navijači Milana na Twitteru vode pravi ''mali rat''. Jedni su stali uz Rebićevu stranu i smatraju kako je krivac trener koji preferira neke druge igrače, a drugi misle kako je Rebić nedovoljno dobar igrač za Milan. 

– Rebić mora biti u prvoj idućoj utakmici – poručuje jedan navijač kojeg su mnogi podržali.   

Ipak, neki u pitanje dovode igračke kvalitete našeg igrača pa se pitaju ''je li igrač za klub ili se samo došao fotografirati u Milano''. 

Osim Rebića, nije bolje prošao ni drugi Hrvat u Milanu, Zvonimir Boban.  Njega i Maldinija kao glavne ljude za igračku križaljku navijači kritiziraju zbog lošeg ljetnog prijelaznog roka jer većina dovedenih igrača nije opravdala povjerenje, prenosi Večernji.

Dnevnik.ba