Article_Top_970x250

Pacijentica UKC-a RS izvršila samoubojstvo

skočila kroz prozor

Pacijentica UKC-a RS izvršila samoubojstvo

tra 12, 2021
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Arhiva/Ilustracija

Pedesettrogodišnja pacijentica čiji su inicijali V.K. koja je poginula kada je rano jutros skočila s trećeg kata zgrade Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) u Banjaluci, bila je hospitalizirana u Kovid odjeljenju na trećem katu Centralnog medicinskog bloka UKC Republike Srpske, priopćeno je iz ove zdravstvene ustanove.

U priopćenju je navedeno da je noćas oko tri sata pacijentica čiji su inicijali V.K, koja je hospitalizirana jučer u Kovid odjeljenju na trećem katu Centralnog medicinskog bloka UKC Republike Srpske, izvršila samoubojstvo skočivši s prozora svoje bolesničke sobe.

U priopćenju se navodi da je tijekom hospitalizacije pacijentkinja bila svjesna, orijentirana, komunikativna i bez znakova psihopatologije.

“Odmah nakon pada pacijentice, dežurna liječnička ekipa izašla je na mjesto događaja i utvrdila smrtni ishod, nakon čega su u skladu s procedurom pozvani predstavnici Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske koji su na licu mjesta izvršili uviđaj”, navodi se u priopćenju UKC-a.

Iz Policijske uprave Banjaluka ranije je priopćeno da je nadležnoj policijskoj stanici, jutros 3.30 sati, dežurni doktor UKC-a prijavio da je pacijentkinja čiji su inicijali V.K. skočila kroz prozor s trećeg kata, te da je na licu mjesta preminula.

Policija je obavila uviđaj kojem je prisustvovao i dežurni mrtvozornik, a o svemu je obaviješten tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka.

Dnevnik.ba