StoryEditor

Ovo su imena predsjedatelja, zamjenika i članova komisija Zastupničkog doma PSBiH

Piše D  /  05.12.2019., 05:12h

Za predsjedatelja Ustavnopravne komisije Zastupničkog doma PSBiH izabrana je zastupnica Alma Čolo. Za prvog zamjenika predsjedatelja izabran je zastupnik Nikola Lovrinović, a za drugog zamjenika zastupnik Obren Petrović. Članovi ove komisije su i zastupnici Safet Softić, Nebojša Radmanović, Borjana Krišto, Nermin Nikšić, Dragan Mektić i Zlatan Begić.

Za predsjedavatelja Komisije za vanjske poslove Zastupničkog doma PSBiH izabran je zastupnik Safet Softić. Za prvog zamjenika predsjedavatelja izabran je zastupnik Obren Petrović, a za drugu zamjenicu zastupnica Darijana Filipović. Članovi ove Komisije su i zastupnici Denis Zvizdić, Nenad Nešić, Saša Magazinović, Branislav Borenović, Dženan Đonlagić i Edita Đapo.

Za predsjedatelja Komisije za vanjsku trgovinu i carine Zastupničkog doma PSBiH izabran je zastupnik Vojin Mitrović. Za prvog zamjenika predsjedatelja izabran je zastupnik Mijo Matanović, a za drugog zamjenika zastupnik Edin Mušić. Članovi ove komisije su i zastupnici Šemsudin Mehmedović, Nenad Stevandić, Zukan Helez, Mirko Šarović, Enver Bijedić i Damir Arnaut.

Za predsjedatelja Komisije za financije i proračun Zastupničkog doma PSBiH izabran je zastupnik Predrag Kožul. Za prvog zamjenika predsjedavajućeg izabran je poslanik Dženan Đonlagić, a za drugog zamjenika poslanik Jakov Galić. Članovi ove komisije su i poslanici Šemsudin Dedić, Nermin Mandra, Dragan Bogdanić, Nada Mladina, Mira Pekić i Mirjana Marinković-Lepić.

Za predsjedatelja Komisije za promet i komunikacije Zastupničkog doma PSBiH izabran je zastupnik Nenad Nešić. Za prvog zamjenika predsjedatelja izabran je zastupnik Nermin Mandra, a za drugog zamjenika zastupnik Predrag Kožul. Članovi ove komisije su i zastupnici Edin Mušić, Staša Košarac, Branislav Borenović, Vlatko Glavaš, Mirsad Kukić i Predrag Kojović.

Za predsjedatelja Komisije za ostvarivanje ravnopravnosti spolova Zastupničkog doma PSBiH izabran je zastupnik Adil Osmanović. Za prvu zamjenicu predsjedatelja izabrana je zastupnica Snježana Novaković - Bursać, a za drugog zamjenika zastupnik Vlatko Glavaš. Članovi ove komisije su i zastupnici Nada Mladina, Damir Arnaut, Mirjana Marinković-Lepić, Aida Baručija, Jasmin Emrić i Vojin Mitrović, priopćeno je iz PSBiH.

Dnevnik.ba

17. travanj 2024 05:14