StoryEditor

Ovo je sastav Dinama koji će večeras pokušati izboriti povijesnu pobjedu!

Piše D  /  26.11.2019., 08:11h

Nogometaši Dinama puni su optimizma stigli jučer u Milano, na utakmicu 5. kola Lige prvaka protiv Atalante (21 sat), odradili su u i trening na velebnom San Siru i sad slijedi samo čekanje te možda i odlučujuće utakmice, piše Večernji.hr.

- Nema nijednog razloga za negativnosti, baš nijednog. U formi smo, dobro igramo, iz utakmice u utakmice pokazujemo kvalitetu kod kuće u ligi i u Europi, sve je pod kontrolom, raspoloženje je dobro i s velikim optimizmom čekamo utakmice – rekao je trener Dinama Nenad Bjelica.

Iako je kapetan Arijan Ademi propustio utakmicu protiv Hajduka, bit će u prvih 11 danas na San Siru, a mali je upitnik visio iznad imena Brune Petkovića.

- Dobio sam nezgodan udarac u koljeno, zbog predostrožnosti sam propustio jedan trening, ali sve je u redu i ja sam spreman – kazao je napadač Dinama koji je godinama igrao u Italiji.

Dođe li Dinamo večeras do tri boda, bit će to doslovno povijesna pobjeda, jer zagrebački klub nikada nije slavio na Apeninima. Sve je krenulo porazom 0:3 od Fiorentine u sezoni 1960./61., a završilo porazom od Juventusa 0:2 2016. godine.

Uglavnom, u 13 utakmica protiv talijanskih klubova Dinamo je upisao četiri neodlučena rezultata te devet poraza. Protivnici su bili Fiorentina, Juventus, Torino, Bologna, Milan, Perugia, Atalanta, Parma i Udinese, piše Večernji.

Nikola Moro ne može igrati zbog crvenog kartona, a umjesto njega od prve minute bi trebao krenuti Luka Ivanušec.

Sastav Dinama ovako će izgledati:

Livaković, Theophile, Dilaver, Perić, Stojanović, Ivanušec, Olmo, Ademi, Leovac, Orišić, Petković.

Dnevnik.ba

18. travanj 2024 15:28