StoryEditor

Ovo je novi trener Rijeke

Piše D  /  01.03.2021., 01:03h

Goran Tomić (43) novi je trener Rijeke, službeno je potvrdio rujevički prvoligaš ono o čemu se nagađalo još od subote navečer.

Tomić iza sebe ima desetljeće trenerskog iskustva u rodnom Šibeniku, kineskim klubovima Beijingu, Tianjinu, Zheijangu i Shenzenu, a u četiri godine na klupi zagrebačke Lokomotive stvorio je momčad koja je igrala najljepši nogomet u Hrvatskoj, igrala u Europi i zamalo ostala bez trofeja.

Finale je izgubio baš protiv Rijeke, 1. kolovoza prošle godine na Šubićevcu i to - od Rijeke koju je vodio... Njegov prethodnik, dojučerašnji glavni trener ‘Bijelih‘ Simon Rožman (37).

Do pred koji tjedan Tomić zapravo nije bio slobodan trener. Sve je bilo riješeno za povratak u Kinu, imao dogovor s Guangzhou Cityem, ali pandemija je poremetila sve planove pa je Goran ostao s obitelji u Salzburgu iz kojeg je u nedjelju navečer došao na Kvarner.

Debi će mu biti već u srijedu u Gradskom vrtu u četvrtfinalu Kupa protiv Osijeka, a z vikend gostuje kod Dinama na Maksimiru u prvenstvu, prenose 24sata.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 10:59