StoryEditor
kina

Ovo je jedan od najsmješnijih videa u prometu ikad: Mercedes "pobjegao" od vozačice

Piše desk  /  11.08.2022., 11:58h

Neki ljudi jednostavno nisu za vožnju. Kako su nadzorne kamere danas posvuda za to imamo i sve više dokaza. Video koji je vlasnici auta vjerojatno tužan, a svim ostalima vrlo smiješan pojavio se na stranici Reddit.

Snimka nadzorne kamere iz Kine pokazuje ženu kako ulazi u Mercedesovu limuzinu, a ubrzo nakon toga sve polazi po zlu. Žena pokušava izaći iz dvorišta vozeći unatrag.

Kako joj je izravan put blokiran zidom vozačica je "smotala" volan nalijevo i krenula unatrag. Isprva je sve izgledalo glatko, vozačica je nakon toga trebala "smotati" volan u suprotnom smjeru i izašla bi za tren oka. No iz nekih, samo njoj znanih, razloga ona je stavila kotače smotane na istu stranu te se auto nastavio rotirati dok prednjim dijelom nije zapeo na neki stroj koji nalikuje na perilicu rublja.

Već tada je auto bio ozbiljno izgreban, no tada se dogodilo nešto još gore. Vozačica shvaća što je napravila izlazi i provjerava situaciju. Bezuspješno pokušava pomaknuti stroj, no ne uspijeva.

Vraća se u auto te se konačno sjeti da izravna kotače. Pokušava voziti unatrag no auto je i dalje zapeo na stroju, moguće unutarnjim dijelom svojeg blatobrana. Vozačica ponovo izlazi iz automobila, provjerava situaciju i još nekoliko puta pokušava pomaknuti teški stroj. Naposljetku i uspijeva. No to je izazvalo još veće probleme.

Automobil s automatskim mjenjačem je očito bio cijelo vrijeme u položaju za vožnju unatrag. Kada se oslobodio stroja jednostavno je sam krenuo unatrag.

Vozačica shvaća što se događa krene trčati za automobilom i uspije se uhvatiti za vrata. No umjesto da pokuša uskočiti u unutrašnjost ona ga pokušava zaustaviti svojim rukama držeći ga za vrata dok se auto nemilosrdno kreće unatrag prema susjednoj zgradi ispred koje je nekakav jarak.

U trenutku kad automobil upadne u jarak video se prekida. Na sreću vozačica je prošla bez ozljeda, no automobil je očito ozbiljno oštećen.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 02:54