StoryEditor

Ovi bh. parlamentarci najviše su putovali od siječnja do lipnja

Piše D  /  26.06.2019., 08:06h

Zajednička služba Parlamentarne skupštine BiH prikupila je podatke na osnovu zastupničkog pitanja zastupnice Naše stranke Mirjane Marinković Lepić o tome koji su zastupnici i izaslanici Parlamenta BiH u ovome periodu putovali i gdje, piše klix.ba.

Prema podacima navedene službe, rekorder u putovanjima je izaslanik Dragan Čović (HDZ BiH). On je za pola godine putovao pet puta. Odmah iza njega je njegov stranački kolega Nikola Lovrinović koji je putovao četiri puta.

Bakir Izetbegović (SDA), predsjedatelj Doma naroda, putovao je u periodu od siječnja do lipnja tri puta, jednako kao i izaslanik HDZ-a Bariša Čolak. 

Izaslanici Halid Genjac (SDA) i Asim Sarajlić (SDA), kao i zastupnica Snježana Novaković - Bursać (SNSD) putovali su dva puta u navedenom periodu. 

Po jednom su u periodu od pola godine putovali Ognjen Tadić (SDS), Nebojša Radmanović (SNSD), Safet Softić (SDA) Vojin Mitrović (SNSD), Mijo Matanović (HDZ), Danijeal Filipović (HDZ), Alma Čolo (SDA), Marina Pendeš (HDZ), Mladen Bosić (SDS).

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 15:02