Article_Top_970x250

Ovan usmrtio stočara, jedan udarac bio koban

Tragedija kod Dervente

Ovan usmrtio stočara, jedan udarac bio koban

srp 31, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Bogdan Marić (68), poznati stočar iz Dervente, podrijelm sa Vlašića, podlegao je višestrukim povredama u Univerzitetsko kliničkom centru u Banjoj Luci, od udarca i teških rana koje mu je nanio njegov ovan.

Ovaj ugledni domaćin, iza kog su ostali supruga, sin i tri kćerke, kao i ostala mnogobrojna rodbina, sahranjen je u četvrtak na mjesnom groblju u Priječanima, između Klašnica i Banje Luke, prenosi ATV.

Nesvakidašnja tragedija, pod još nerasvijetljenim okolnostima, odigrala se na imanju Marića u Donjem Detlaku, nadomak Dervente.

- Očevidaca nije bilo. Po svemu sudeći Bogdan se bio nešto zamislio ili skoncentrirao na neki posao, u štali, pa nije na vrijeme uočio ratobornog ovna. Iznenadio ga je udarcem u predjelu prsa i stomaka. Nepoznato je li bilo još udaraca, ali i taj, eventualno, jedan, bio je strahovit i, kako se ispostavilo, koban - kaže izvor „Novosti“ upućen u ovu tragediju.

Bogdan je, uspio da supruzi i potom pristiglim susjedima teškom mukom izusti da ga je napao ovan. Ubrzo je prebačen u dobojsku Bolnicu, i potom u UKC RS u Banju Luku. Tu je od zadobivenih povreda i podlegao.

Dnevnik.ba

Tagovi: