StoryEditor

Ovako izgledaju novi dresovi Vatrenih u kojima će nastupati na Euru, prekrasni su!

Piše D  /  01.09.2020., 09:09h

Trebali smo ih vidjeti još u ožujku, na prijateljskom turniru u Kataru, ali ispriječio se korona virus. Gotovo pola godine poslije ipak su ugledali svjetlo dana. Novi dresovi za svjetske nogometne doprvake na kojima će zaigrati i na Euru iduće godine, pišu 24sata.hr.

Domaći dres ostao je tradicionalni s kvadratićima, nešto većima nego na prošlom dresu, ali i plavom trakom ispod ruku. Gostujući ostaje crni, u kakvom smo ostvarivali velike uspjehe na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, ali s malim sivim kvadratićima.

- Hrvatska je uvijek silna inspiracija Nikeu zbog snage njenog identiteta. Novi prvi dres je vjeran hrvatskoj nogometnoj baštini, dok je pričuvni dres još jedna odlična interpretacija hrvatskog dizajna za igrače i navijače - rekao je Scott Munson, dopredsjednik nogometnog odjela Nikea, dugogodišnjeg dobavljača hrvatskih dresova.

- Sviđaju mi se novi dresovi, mislim da će nam odlično odgovarati. Prvi dres je klasični dizajn u modernoj izvedbi - to su upečatljivi kvadrati kakvih se sjećam iz vremena dok sam kao dječak gledao reprezentaciju. Pričuvni dres je nov, drugačiji i uzbudljiv, nešto što do sada nismo imali.

Nove dresove Hrvatska će prvi put obući protiv Portugala ovu subotu na startu Lige nacija. Vjerojatno će to biti rezervna, crna garnitura dresova, a potom i u Parizu protiv Francuske idući utorak. Dostupni su putem Nikeove web-trgovine po cijeni od 669,95 odnosno 1029,95 kuna, a uskoro će doći i u trgovine diljem Lijepe Naše.

Dnevnik.ba

18. travanj 2024 00:54