StoryEditor

Otvoreno 23. ekipno natjecanje Prve šahovske lige Herceg-Bosne

Piše D  /  21.08.2017., 10:08h

Pod pokroviteljstvom predsjedatelja Predsjedništva BiH i predsjednika HDZ-a BiH Dragana Čovića, a u organizaciji Šahovskoga saveza Herceg - Bosne, sinoć je u hotelu Zenit u Neumu otvoreno 23. ekipno natjecanje Prve šahovske lige Herceg-Bosne.

Borjana Krišto, predsjedateljica Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH i zamjenica predsjednika HDZ-a BiH svečano je otvorila ovo 23. po redu ekipno natjecanje Prve šahovske lige Herceg-Bosne. Krišto je u svom obraćanu prilikom svečanog otvaranja, pozdravila nazočne, posebno organizatore te predsjednika Šahovskoga saveza i njegova nastojanja koja radi kada je šah u pitanju.

Krišto je uputila čestitiku i klubovima u savezu, na uspjesima, nagradama i priznanjima koji su osvojili na natjecanjima. Natjecateljima je poželjela puno sreće i uspjeha, dobru koncentraciju kako bi pokazali sva svoja šahovska znanja i vještine, te je 23. ekipno natjecanje Prve šahovske lige Herceg-Bosne proglasila otvorenim, priopćeno je iz HDZ-a BiH.

Predsjednik Šahovskoga saveza Herceg-Bosne i dopredsjednik Šahovske unije Bosne i Hercegovine Željko Bogut, na otvaranju natjecanja pozdravio je sve nazočne goste, šahovske ekipe i  igrače, te svima zaželio dobar uspjeh. Na poseban način se zahvalio predsjedatelju Predsjedništva BiH dr. Draganu Čoviću na visokom pokroviteljstvu i potpori, te izaslanstvu HDZ-a BiH.

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 16:55