StoryEditor
charles stopirao

Otkriveno zašto se Meghan Markle nije išla oprostiti od kraljice

Piše desk  /  10.09.2022., 09:39h

Zbog Meghan se u zamku odvijala prava obiteljska drama

Britanska Kraljica Elizabeta II. preminula je u četvrtak u 96. godini u zamku Balmoral u Škotskoj.

Jedno od pitanja koje se postavljalo tada bilo je i hoće li Meghan Markle i princ Harry biti uz nju na samom kraju. Ispostavilo se potom da je Harry zakasnio i da nije stigao na vrijeme oprostiti se od bake, a Meghan nije ni krenula u Škotsku.

Za razliku od Kate Middleton, vojvotkinje od Cambridgea za koju je rečeno da nije išla tamo jer čuva svojih troje djece, jasnog objašnjenja za Meghan nije bilo. Do sada.

Naime, zbog Meghan se u zamku odvijala prava obiteljska drama, i to kad su članovi obitelji iz medija čuli da Meghan i princ Harry kreću u Škotsku jer je kraljica loše.

Insajderi tvrde da su Meghan i princ Harry tada izazvali neviđenu pomutnju među članovima kraljevske obitelji.

Ispostavlja se da je tada kralj Charles kategorički rekao princu Harryju putem telefona da ne dovodi Meghan u Balmoral, piše Daily Mail.

“Charles je rekao Harryju da nije u redu i prikladno da Meghan bude u Balmoralu u tako tužno vrijeme. Rečeno mu je da ni Kate Middleton ne ide i da bi uz kraljicu trebali biti samo zaista najbliži članovi obitelji. Charles je vrlo, vrlo jasno rekao da Meghan neće biti dobrodošla“, rekao je izvor za The Sun, prenosi Nova.rs.

Dnevnik.ba

04. prosinac 2022 04:10