StoryEditor

Otkriveno u kakvom je stanju Schumacher: "Ne može pričati, ali komunicira s obitelji"

Piše D  /  30.09.2020., 04:09h

Bivša supruga nekadašnjeg šefa Benettona Flavija Briatorea trenutačno nastupa u talijanskom Big Brotheru, a tijekom te iznimno popularne emisije ispred gledatelja ustvrdila je da se Schumacher trenutačno nalazi u Španjolskoj, točnije u jednoj vili na Mallorci.

Prema njezinim spoznajama, nastavila je, Schumacher ni danas ne može govoriti i komunicira isključivo pomoću očiju, a njegova je supruga vilu praktički pretvorila u bolnicu.

– Samo ga tri osobe na ovom svijetu smiju posjetiti, a ja znam tko su one – kazala je Gregoraci, na čije tvrdnje ne treba olako odmahnuti rukom s obzirom na to s kim je bila u braku.

Podsjetimo, Schumacher je vozio za Benetton od 1991. do 1995. godine te je vrlo lako moguće da je upravo Briatore jedan od tih ljudi koji imaju pristup.

Njegova obitelj odlučila se na privatnost i cijelo je vrijeme od javnosti skrivala detalje, a tek je bivši šef Ferrarija Jean Todt kazao da je nedavno vidio Schumachera.

– Vidio sam Michaela. Bori se. Znamo da je imao strašnu skijašku nesreću koja mu je stvarala  problema, ali pokraj sebe ima nevjerojatnu suprugu, djecu, medicinske sestre, a mi mu možemo samo poželjeti najbolje – kazao je za novinsku agenciju PA.

Todt je u siječnju ustvrdio da je uz Schumachera pogledao jednu od utrka, a o njegovu je stanju svojedobno progovorio i Nicola Acciari, jedan od vodećih talijanskih neurokirurga.

– Schumacher se više ne nalazi u komi, ali jednostavno više nije čovjek kojega smo poznavali na automobilističkim stazama. On je danas drukčija osoba, fizički i psihički, izmijenjene organske, mišićne i skeletne strukture. To je posljedica traumatske ozljede mozga koju je zadobio pri padu i udarcu glavom – kazao je Acciari za list Contro Copertina.

Dnevnik.ba

 

19. travanj 2024 11:10