Article_Top_970x250

Otkriveno tko se nalazio u automobilu koji je gazio ljude u Crnoj Gori

Uzavrela situacija

Otkriveno tko se nalazio u automobilu koji je gazio ljude u Crnoj Gori

tra 08, 2021
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Ministar unutarnjih poslova Crne Gore Sergej Sekulović rekao je da ''napad na službeni automobil i štićenu osobu, u ovom slučaju kćerku premijera Zdravka Krivokapića, predstavlja alarm za sve i upozorenje gdje mogu odvesti politički populizam i smišljeno podizanje tenzija''.

Sekulović je osudio incident koji se dogodio na putu Podgorica-Nikšić za koji je naveo ”da prevazilazi vandalsko i nasilničko ponašanje, priopćeno je iz Ministarstva unutrarnjih poslova Crne Gore”.

On je napomenuo da posebno brine ”jer je takvo ponašanje usmjereno protiv štićene osobe, pa je izuzetno opasno po društvo u cjelini, sa mogućim nesagledivim posljedicama”.

Sekulović je dao nalog unutrarnjoj kontroli da hitno ispita postupanje policijskih službenika koji su bili u blizini lica mjesta, sa zahtjevom da mu izvještaj dostavi u što kraćem roku, prenosi Srna.

Crnogorski premijer Zdravko Krivokapić priopćio je da je danas napadnuto službeno vozilo u kojem se nalazila njegova kćerka, koja je štićena osoba, i poručio da neće dozvoliti divljaštvo i bezakonje u državi.

Iz policije je ranije priopćeno da se prilikom blokade puta Nikšić-Podgorica dogodio incident u kojem je sudjelovao službeni automobil.

Na društvenim mrežama pojavili su se dramatični snimci.

Dnevnik.ba

Tagovi: