StoryEditor
ubojstva u gradačcu

Otkriveno tko je trostrukom ubojici odao gdje se Nizama skrivala?

Piše desk  /  19.08.2023., 13:03h

U medijima se pojavila tvrdnja da je osoba koja je u rodu s ubijenom Nizamom Hećimović iz Gradačca otkrila trostrukom ubojici Nerminu Sulejmanoviću gdje se ona krije s bebom, piše Avaz.

Istražitelje je do rođakinje navodno doveo mobitel ubojice dok su pretraživali njegove kontakte, pozive i poruke. Ispostavilo se da je Sulejmanović nevjenčanu bivšu suprugu tražio ne samo na dan masakra već i danima prije. Zvao je sve njezine prijatelje, bližu i dalju rodbinu te im je čak odlazio i na vrata, piše Avaz.

Rođakinja je navodno priznala da je iz straha otkrila Nizaminu lokaciju.

"Rođakinja je znala da je Nermin kriminalac, narkodiler i nasilnik i bojala ga se. Iz straha mu je priznala gdje se kriju Nizama i beba. Ispričala je, gorko plačući, da je mislila da Nermin namjerava ženu i bebu odvesti kući te da mu je žao što je pretukao Nizamu i da to više nikada neće učiniti. Mislila je da će se Nizama i Sulejmanović pomiriti. Nije joj palo na pamet da će je ubiti", rekao je izvor blizak istrazi za Republiku.

Trostruki ubojica iz BiH planirao vjenčanje u Brčkom i odlazak u Njemačku

Jučer je otkriveno da je  Sulejmanović planirao u srijedu, 16. kolovoza, vjenčanje s drugom ženom te odlazak u Njemačku kako bi tamo otvorio teretanu.

Ova informacija neslužbeno je potvrđena Avazu iz policijskih krugova. Sulejmanović se trebao vjenčati u Brčkom, a njegova izabranica je iz jednog njemačkog grada.

On je, pokazala je istraga, nakon vjenčanja planirao otići u Njemačku.

Podsjećamo, on je u svom krvavom pohodu ubio svoju nevjenčanu suprugu Nizamu Hećimović i još dvije osobe, a tri ranio te nakon toga počinio samoubojstvo.

Dnevnik.ba

28. travanj 2024 21:58