StoryEditor

Otkriveno tko je ljepotica za koju Mourinho tvrdi da je spavala sa svima u Milanu i Interu

Piše D  /  17.07.2021., 03:07h

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez ovih je dana glavna tema u Španjolskoj zbog transkripata razgovara koji izlaze u medije, prenosi Večernji.hr.

Prvi čovjek Reala tako je, otkrilo se, u privatnim razgovorima vrijeđao Cristiana Ronalda, Jose Mourinha, Luisa Figa, Gutija, Fabija Coentraa... A u javnost su isplivale i Perezove izjave o Mesutu Özilu.

- Mesut je imao 21 godinu kada je došao s djevojkom, ali je brzo otkrio čari Madrida i promijenio stil života. Ostavio je tadašnju djevojku i zamijenio je s manekenkom. Koristio je privatni zrakoplov da odleti do nje i odradi posao - rekao je Perez i dodao:

- Özil se zaljubio u manekenku iz Milana. Mourinho mu je rekao ‘s djevojkom ti je spavala cijela momčad Milana, cijela momčad Intera i stručni stožer‘. Mislim da je nakon toga Özil prekinuo s njom.

A strani mediji pišu da je ta manekenka Venecuelanka Aida Yespica koja danas ima 38 godina. Yespica je 2003. godine preselila u Milano gdje se bavila manekenstvom. Smatrali su se je seks-simbolom, a nastupila je u brojnim reality showovima, televizijskim emisijama i reklamama, a nekoliko se puta fotografirala u golišavim izdanjima. Bila je u vezi s nogometašem Matteom Ferrarijem s kojim je dobila sina.

Dnevnik.ba

25. rujan 2021 01:40