StoryEditor

Otkriveno što će Zvone Boban napraviti, neće samo tako prijeći preko otkaza u Milanu!

Piše D  /  09.03.2020., 12:03h

Trakavica se oko završetka angažmana bivšeg kapetana Hrvatske Zvonimira Bobana nastavlja. Milan je Bobanu uručio otkaz uz objašnjenje da mora otići zbog komentara koje je dao u intervjuu za Gazzettu dello Sport.

No, talijanski mediji danas pišu da priča nije gotova i da će legendarni hrvatski kapetan tužiti klub i da će se sve rješavati na sudu. Boban je otpušten zbog neprimjerenog ponašanja, ali on će se protiv toga pravno boriti jer smatra da je postupio u skladu s obvezama iz ugovora, piše Večernji.hr.

To potvrđuje i njegova izjava koju je nedavno dao:

- Moj intervju je pravno besprijekoran - rekao je Boban kada je usporedio Milan s diktatorskim režimom Sjeverne Koreje.

Talijani pišu da će Boban na sudu tražiti otpremninu, ali da u ovom slučaju nije samo riječ o novcu već je za hrvatskog kapetana ovo prije sve pitanje principa.

Podsjećamo, Boban je dobio otkaz zbog idućeg citata iz Gazzette:

– Do prije nekoliko dana mislio sam da su priče o dvjema dušama unutar kluba neistina, ali činjenica da govorimo o tome svakako nije dobra. Razočaravajuće je što se sve događa u trenucima dok momčad napreduje i kada se vidi naporan rad trenera Piolija. Napraviti to bez upozorenja potez je bez poštovanja i elegancije, to nije Milanov način, barem ne ono čega se mi sjećamo – rekao je tada vidno zgroženi Boban koji je tada oštro kritizirao šefa Ivana Gazidisa zato što mu je ovaj dogovarao dovođenje njemačkog maga Ralfa Rangnicka.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 23:45