StoryEditor

Otkriveno koga je Guardiola jutros izveo na trening, s kime stiže u Zagreb

Piše D  /  10.12.2019., 01:12h

Manchester City održao je u utorak ujutro trening uoči polaska u Zagreb, a novinari Manchester Evening Newsa su otkrili koga je sve strateg Pep Guardiola izveo na travnjak, piše Večernji.

Našlo se tu tek nekoliko mladih igrača, pa sve govori da će se Dinamo ipak sudariti sa snažnim suparnikom u srijedu navečer. Pep Guardiola je izostavio braniča Johna Stonesa koji je zadobio ozljedu protiv Manchester Uniteda, a poštedu je dao i Davidu Silvi budući da je nastupio u tri ogleda zaredom.

Pojedine zvijezde, za koje se očekivalo da će ostati u Engleskoj budući da City u nedjelju gostuje u Londonu kod Arsenala, ipak će stići u glavni grad Hrvatske, a to se u prvome redu odnosi na Kevina De Bruynea.

Evo tko je jutros sudjelovao na treningu: 

Vratari: Ederson, Bravo, Carson 

Braniči: Walker, Cancelo, Fernandinho, Otamendi, Garcia, Harwood-Bellis, Mendy, Zinčenko, Angelino 

Veznjaci: Gundogan, Rodri, Bernardo Silva, Foden, De Bruyne

Napadači: Mahrez, Sterling, Jesus

Drugim riječima, vezni red i napad gostiju bit će standarno moćni, dok će tek eventualno u obrani prigodu dobiti Harwood-Bellis ili Garcia. Podsjetimo, Dinamo još uvijek može do osmine finala Lige prvaka, ali osim što mora svladati City, treba dočekati remi Šahtara i Atalante (igra i poraz Ukrajinaca) u Harkivu, piše Večernji.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 15:50