StoryEditor

Otkriveni detalji ubojstva Jadranke Šošić u Petrinji, porijeklom iz BiH

Piše D  /  23.05.2018., 02:05h

Ubio sam Jadranku! - rekao je policajcima 45-godišnji D.B. nakon što je u srijedu, oko dva sata ujutro, mirno ušao u Policijsku postaju Petrinja, piše Večernji.ba

Policajci su ga odmah uhitili, a patrola je nedugo zatim u kući Jadranke Šošić (43) pronašla njeno mrtvo tijelo. Ubijena je nožem oko 1,30 sati. 

Motiv zbog kojeg je D.B. odlučio ubiti Jadranku, s kojom je živio nekoliko godina, još uvijek nije poznat. 

Susjedi u ulici Slavoljuba Kostinčera ostali su osupnuti događajem. Većina ih je tek od novinara saznala da im je susjeda ubijena, jer je očevid proveden u gluho doba noći, te nije bilo nikakvih vidljivih tragova da se u kući nekoliko sati prije toga dogodila tragedija. 

Tek je jedna susjeda rano ujutro vidjela kako odvoze mrtvo tijelo iz kuće koju je Jadranka sagradila sa svojim bivšim suprugom. Nitko nije ništa čuo, nikakvu svađu, a malo i znaju o Jadranki i njenom ubojici. "Ona je iz Bosne, iz okolice Dervente.

Tu se doselila sa suprugom od kojeg se razvela prije dosta godina. Djeca joj žive u Njemačkoj, nedavno je imala svadbu sina. Nije bila pričljiva, a tu je sada živjela s tim novim, o njemu na znamo ništa." – rekla nam je jedna od susjeda koja kazuje i kako nisu i inače primjetili da su se svađali.

No, jedan susjed nam je rekao da je trzavica ipak bilo, zbog ljubomore Jadrankina novog partnera.

Policija, potvrđeno nam je, nema nikakvih zabilježenih slučajeva narušavanja javnog reda i mira ili nasilja u njihovoj nevjenčanoj zajednici. 45-godišnji D.B. sada je u pritvoru, a istragu provodi županijska državna odvjetnica u Sisku.

U posljednjih mjesec dana ovo je već treće ubojstvo koje je počinio partner. 24. travnja muž je ubio suprugu, majku sedmero djece nedaleko od Lipika te zapalio nju i kuću, a 20. svibnja partner je oštrim predmetom ubio 39-godišnju partnericu u zagrebačkim Gajnicama.

Dnevnik.ba

 

17. travanj 2024 03:41