StoryEditor

Otkrivena pozadina demoliranja sinjske pekarnice: Radi se o reketarenju?

Piše D  /  07.08.2019., 04:08h

Priča o demoliranju koje je zgrozilo Sinjanje dobila je neočekivani obrat. Prema navodima Slobodne Dalmacije sve je izglednije da razlog divljaštva petorica mladića nije niti alkohol niti iživljavanje na slabijem već - reket. Zasad nije poznato je li vlasnik pekare bio izložen iznudama samo jednom ili se radi o sustavnom iznuđivanju.  

Podsjetimo, na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti nešto prije ponoći petorica mladića ušla su u jednu sinjsku pekarnicu te su počeli razbacivati hranu, prolijevati piće, prepadati prodavačicu, a na udaru divljaštva našla se i hrvatska zastava.

Prvotno se tako navodilo da je razlog što u toj pekarnici, prilikom odigravanja jednog humanitarnog malonogometnog turnira, nisu htjeli prodati lepinje jer, kako su kazali, ti su ljudi iz susjednog mjesta.

No prema novim saznanjima, to je vjerojatno bio samo izgovor. Mladići nisu bili maskirani, a s obzirom da se u pekarnici nalazi videonadzor policija ih je vrlo brzo identificirala, ali zasad nema informacija iz policije hoće li se provesti istraga i o navodom reketarenju, prenosi Večernji.hr.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 02:38