StoryEditor

Otkazana utamica u Splitu: ´Da nisamo skočio u more, ubili bi me...´

Piše D  /  09.02.2019., 05:02h

Zbog incidenta na splitskoj rivi, VK Crvena zvezda neće igrati meč protiv Mornara u 13. kolu Triglav regionalne lige već su se odmah autobusom uputili u Beograd.

Podsjetimo, oko 13.30 sati trojica vaterpolista beogradske Crvene zvezde u trenirkama s klupskim obilježjima krenuli su prošetati splitskom rivom. Tamo su ih presrela petorica mladića kojima su očito zasmetala obilježja nekadašnjeg velikog rivala pa su ih napali. Dvojica su se spasili bijegom, a treći je nakon nekoliko primijenih udaraca sam skočio u more.

Nakon dolaska policije i liječničke pomoći, vaterpolist srbijanskog kluba je odbio pomoć, javlja Dnevnik.hr.

- Da nisam skočio u more ubili bi me - rekao je jedan od njih.

- U trenutku napada jedan je skočio u more, drugi su se razbježali. Mladić koji je napadnut, odveden je u hotel, odbio je liječničku pomoć. Obavljamo razgovor s njim i svjedocima kako bi se došlo do napadača i provodi se krim istraživanje - kazala je Željka Radošević iz PU Splitsko-dalmatinske.

Prema informacijama iz srbijanskih medija, pretučeni su vaterpolisti Dušan Vasić, Miloš Maksimović i golman Aleksandro Kralj.

- Nakon što su odradili razgovore s policijom, vaterpolisti Crvene zvezde odlučili su da neće igrati susret protiv Mornara u 13. kolu Triglav regionalne lige, već su se odmah autobusom zaputili prema Beogradu - prenosi Blic.rs.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 18:25