StoryEditor
bobanova draga

Otkazan koncert Thompsona u Grudama

Piše DESK  /  10.07.2022., 09:04h

Na istom mjestu koncert će održati Mladen Grdović, uz predgrupu Afrodita i to dan ranije, u petak, 15.07.

Zbog iznenadne okolnosti u obitelji Marka Perkovića Thompsona, naš popularni pjevač morao je otkazati koncert u Bobanovoj Dragi kojeg je trebao održati u subotu, 16.07.2022, prenosi grude-online.info.

Ipak će uoči blagdana svetog Ilije i u sklopu kulturnog ljeta u župi Gorica-Sovići na istom mjestu koncert održati Mladen Grdović, uz predgrupu Afrodita i to dan ranije, u petak, 15.07.

Ulaznice za Marka Perkovića Thompsona s datumom od subote i dalje su u prodaji i vrijede za petak, dakle, svi oni koji su kupili ulaznice za koncert Thompsona istu mogu iskoristiti dan ranije.

Također, moguć je i povrat novca uz predočenje ulaznice na svim prodajnim mjestima kao i na samom mjestu održavanja koncerta.

Iz Udruge Zvonik želimo izraziti punu moralnu podršku obitelji Perković i naše molitve su upućene za ozdravljenje mladog čovjeka.

Pozdravljamo i dolazak Mladena Grdovića u Bobanovu Dragu, a iako stiže zahvaljujući nepredvidljivim okolnostima, dobro je došao. Neće se ljutiti što će nam i dalje biti u mislima cijeli ovaj slučaj, i što ćemo i dalje priželjkivati gostovanje Marka Perkovića u našem mjestu nekad u budućnosti. A zasigurno ćemo svi zajedno misliti na njega i njegovu obitelj, priopćili su iz Udruge “Zvonik”.

Dnevnik.ba

20. ožujak 2023 22:48