Article_Top_970x250

Otac zaražen koronavirusom koji je dijete odveo u Klaićevu: "U pitanju je bio njegov život, postupio sam kako sam znao..."

prekršio samoizolaciju

Otac zaražen koronavirusom koji je dijete odveo u Klaićevu: "U pitanju je bio njegov život, postupio sam kako sam znao..."

ožu 26, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Luka Stanzl/Pixsell

Muškarac zaražen koronavirusom koji je prije dva tjedna doveo dijete na vađenje krvi u Dječju bolnicu u Klaićevoj u Zagrebu i ondje boravio dva sata, izazvao je žestoku reakciju javnosti, ali i policije koja je rekla da će provesti izvide nakon što ozdravi.

Riječ je o osobi koja je bila u samoizolaciji pod visokom sumnjom na koronavirus - usprkos toj činjenici, on je otišao u Dječju bolnicu bez da je osoblju rekao u kakvoj se situaciji nalazi. Obavio je s djetetom pretrage i otišao kući. Kasnije tijekom dana pokazalo se da je pozitivan na koronavirus.

 - Dijete mi je dobro, s majkom je u Zadru. Ja još nisam ozdravio. Čekam nalaze – rekao je taj čovjek za portal 24sata.

Upitan kako se osjeća s obzirom na cijelu situaciju i komentare ljudi nakon što je napustio samoizolaciju i dijete odveo sam u Klaićevu bolnicu, rekao je da u pitanju bio život njegova djeteta.

- Ništa nisam namjerno napravio, Bože moj, pa u pitanju je bio djetetov život i postupio sam kako sam znao u toj situaciji. Nemojte zamjeriti, no ostalo će rješavati moj odvjetnik – rekao je za 24sata. 

Dnevnik.ba